ثبت شرکت شهریار، اندیشه، ملارد و صفادشت


گروه پارس حساب با سال ها تجربه در امور ثبتی، حقوقی و مالی اکنون خدمات مربوط به ثبت شرکت شهریار ، اندیشه ، ملارد و صفادشت را برای شما عزیزان ارائه می دهد. البته لازم به ذکر است که شهریار تنها منطقه زیر نظر پارس حساب نیست و عزیزانی که در شهرهای ملارد ، اندیشه ، صفادشت ، رباط کریم و به طور کلی در غرب استان تهران قصد ثبت شرکت را دارند.

هم می توانند با کارشناسان ما تماس گرفته و موارد ثبتی خود را به ما بسپارند. تجربه ی گروه پارس حساب ضامن اجرای موفق امور ثبتی شما خواهد بود. در این قسمت با هم 0 تا 100 ثبت شرکت را بررسی خواهیم نمود و در انتها می توانید سوالات خود را هم از طریق قسمت مربوطه در انتهای صفحه و هم از طریق تماس با ما، مطرح نمایید. به سرعت آماده پاسخ گویی به شما خواهیم بود.

بیشتر بخوانید : ثبت شرکت در ملارد

برای ثبت شرکت شهریار، اندیشه ، ملارد و صفادشت با ما تماس بگیرید : 02165229319

تعریف شرکت


همانطور که از نام این کلمه پیداست میتوان به مفاهیمی همچون شریک شدن در کاری رسید. در نقطه ی اول باید بدانید که انواع شرکت در دو نوع تجاری و مدنی تقسیم بندی می گردد.

در اینجا هدف ما ارئه اطلاعات کامل درباره ثبت شرکت تجاری در شهریار اندیشه ، ملارد و صفادشت است ولی اگر بخواهیم درباره شرکت های مدنی نیز صحبتی کرده باشیم می توانیم بگوییم که موادی از قانون  مدنی به شرکت های مدنی اختصاص داده شده است، منظور از شرکت مدنی، عقود ، مضاربه، مساقات و … می باشد

اما در اینجا رویکرد اصلی بحث ما ثبت شرکت های تجاری شهریار ، اندیشه ، ملارد و صفادشت است و به جز چند اشاره کوتاه به شرکت های مدنی، کلیات بحث به شرکت های تجاری اختصاص می یابد. حال آن که قانون تجارت به صورت خاص درباره شرکت های تجاری تعریف دقیقی به ما نمی دهد و البته در این باره هفت نوع شرکت را مشخص کرده است

مشاوره تخصصی ثبت شرکت شهریار ، اندیشه ، ملارد و صفادشت

همانطور که پیش تر هم گفتیم شرکت از شریک شدن در کاری می آید و اگر به صورت حقوقی بخواهیم تعریفی ارائه دهیم می توان گفت حقوق اجتماع تعدادی از افراد است که فعالیتی مانند تجاری، فرهنگی و اجتماعی انجام می دهند. حال آنکه لزوماً شرکت تجاری، از هر نوع که باشد در مرحله اول باید ثبت گردد. 

همین اولین تفاوت با شرکت مدنی است زیرا شرکت های مدنی نیاز به ثبت ندارند، هر چند که بهتر است ثبت گردند. شرکت تجاری دارای شخصیتی مستقل است، اقامتگاه و تابعیت مجزا دارد که در مقابل شرکت مدنی به هیچکدام نیاز ندارد.

دریاره انحلال شرکت های تجاری می توان گفت که از اراده ی جمعی شرکا انجام می شود و در مقابل شرکت مدنی با تقاضای افراز و تقسیم اموال هر یک از شرکا صورت می گیرد.

در مورد ورشکستگی در شرکت های تجاری هم به تاجر و شرکت های تجاری تعلق دارد ولی عنوان ورشکستگی در مورد شرکت مدنی صادق نمی باشد. در نهایت قانون تجارت انواع شرکت های تجاری را به موارد زیر تقسیم بندی می کند. با کیلیک روی هر تب می توانید موارد مربوطه را مطالعه کنید. ثبت شرکت شهریار

ثبت شرکت ملارد


ثبت شرکت ملارد

شهرستان ملارد یکی از شهرستان‌های استان تهران می‌باشد. این شهرستان از بخش مرکزی، بخش صفادشت، منطقهٔ مارلیک و سرآسیاب تشکیل شده‌است. مرکز این شهرستان شهر ملارد می‌باشد. جمعیت این شهرستان در سال ۱۳۹۵ برابر با ۳۷۷٬۲۹۲ نفر بوده‌است.

شهرستان ملارد از شمال با فردیس، از جنوب با دهستان جوقین، از مشرق با شهریار و از مغرب با ماهدشت هم‌جوار است.

تا سال ۱۳۸۸ شهرستان ملارد در تقسيمات كشوري يكي از بخشهاي شهرستان شهریار محسوب ميشد تااينكه براساس مصوبه شماره ۱۹۰۹۴/ت۴۱۸۳۶ مورخ ۰۱/۰۲/۱۳۸۸ هيئت محترم دولت و ابلاغيه شماره ۱۷۶۹۴۹/۶۱۱ مورخ ۰۸/۰۹/۱۳۸۸ استانداری تهران، با انتزاع از شهرستان شهریار به شهرستانی مستقل ارتقاء یافت.

این شهرستان دارای دو بخش مركزي و صفادشت، دو شهر به نام­های ملارد و صفادشت، چهار دهستان به نام­های ملارد شمالی، ملارد جنوبی، بی­بی سکینه و اخترآباد و ۹۱ آبادی و ۵۹ روستای دارای سکنه است.

ثبت شرکت یکی از ضروری ترین کارها در دنیای تجارت است. ما در این مطلب نتایج عدم ثبت شرکت را به اختصار بیان می کنیم.

بیشتر بخوانید : ثبت شرکت سعادت آباد

ثبت شرکت اندیشه


اندیشه یکی از شهرهای استان تهران در ایران است. این شهر در بخش مرکزی شهرستان شهریار قرار دارد. این شهر دارای ۶ فاز می‌باشد و در ۲۰ کیلومتری تهران، ۳ کیلومتری شمال غربی شهریار و ۷ کیلومتری جنوب شرقی کرج قرار دارد. فاز دو، سه، چهار و پنج شهر اندیشه براساس قوانین جدید شهرسازی طراحی و ساخته شده‌است. در ابتدا شهر اندیشه به عنوان کنترل کنندهٔ سر ریز جمعیت کلانشهر تهران شروع به ساخته شدن کرد و در حال حاضر در جهت تجاری سازی پیش رفته‌است.

موسسه ثبتی و حقوقی پارس حساب می تواند کلیه امور مربوط به ثبت شرکت اندیشه و دیگر شهرهای تهران همچون ملارد، شهریار، صفادشت را با بالاترین دقت و کیفیت انجام دهد. ثبت شرکت در شهر اندیشه همانند مناطق دیگر تهران است و گروه ثبتی پارس حساب، صفر تا صد موارد مربوط به ثبت شرکت را برای شما عزیزان انجام می دهد. اگر به دنبال ثبت شرکت در این شهر هستید می توانید هم اکنون با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید.

ثبت انواع شرکت ها اندیشه

  1. ثبت شرکت سهامی عام اندیشه
  2. ثبت شرکت سهامی خاص اندیشه
  3. ثبت شرکت دانش بنیان اندیشه
  4. ثبت شرکت مسئولیت محدود در اندیشه

و …

بیشتر بخوانید : ثبت شرکت در چیتگر

ثبت شرکت صفادشت


صفادشت یکی از شهرهای استان تهران در ایران است. این شهر در بخش صفادشت شهرستان ملارد قرار دارد. صفادشت از ادغام روستاهای یوسف آباد قوام – – گله کهریز – شهرآباد – حصارطهماسب و عبادیه تشکیل شده‌است. قبل از نام‌گذاری آن به صفادشت به شهرآباد معروف بوده‌است که گویا این روستا هسته‌ی مرکزی صفادشت امروزی بوده‌است.

از غرب به کرج (شهرهای محمدشهر و ماهدشت)، از شرق به بخش مرکزی ملارد و از جنوب به زرندیه محدود شده‌است. این بخش جزو شهرستان ملارد است. شهرستان ملارد با وسعتی معادل ۹۰۰ کیلومتر مربع که ۷۵۰ کیلومترمربع از آن مربوط به بخش صفادشت است، به لحاظ داشتن ساختار اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و … شامل دو بخش ملارد (مرکزی) و صفادشت است.

موسسه ثبتی و حقوقی پارس حساب می تواند کلیه امور مربوط به ثبت شرکت صفادشت و دیگر شهرهای تهران همچون ملارد، شهریار، اندیشه را با بالاترین دقت و کیفیت انجام دهد. ثبت شرکت صفادشت همانند مناطق دیگر تهران است و گروه ثبتی پارس حساب، صفر تا صد موارد مربوط به ثبت شرکت را برای شما عزیزان انجام می دهد. اگر به دنبال ثبت شرکت در این شهر هستید می توانید هم اکنون با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید.

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت شهریار ، اندیشه ، ملارد و صفادشت


  • کپی شناسنامه و کارت ملی برای تمامی اعضاء که در حال فعالیت می باشند.
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • کپی اقرارنامه به همراه امضاء سهامداران
  • دو نسخه فرم تقاضانامه به همراه امضاء سهامداران
  • دو نسخه فرم اساسنامه به همراه امضاء سهامداران
  • اخذ مجوز، زمانی که عنوان مربوطه نیاز به اخذ مجوز را داشته باشد

بیشتر بخوانید : ثبت شرکت در بیمه

ثبت شرکت سهامی عام شهریار ، اندیشه ، ملارد و صفادشت

از جمله شرکت هایی که در ماده 20 قانون تجارت به آن اشاره شده است، شرکت سهامی است. شرکت سهامی شرکتی است که سرمایه آن به سهام تقسیم شده و مسئولیت صاحبان سهام محدود به مبلغ اسمی سهام آن ها است.
به موجب ماده 2 لایحه مزبور “شرکت سهامی، شرکت بازرگانی محسوب می شود، ولو این که موضوع عملیات آن، بازرگانی نباشد” . بنابراین، شرکت سهامی به محض تشکیل و ثبت، در زمره شرکت های تجاری قرار می گیرد. هر چند که برای انجام امور غیر تجاری، مانند خرید و فروش آپارتمان، تاسیس شده باشد و با توجه به اینکه موضوع شرکت های تجاری دیگر، باید حتماَ امور تجاری باشد، تا شرکت بازرگانی محسوب گردند، لذا می توان گفت که لایحه اصلاح قانون تجارت، در مورد شرکت های عام و خاص، قائل به استثنا شده و به این طریق خواسته است با وسعت بخشیدن به زمینه های فعالیت، موجبات بیشتر تشکیل آن ها، بخصوص تشکیل شرکت سهامی عام را که در آن سرمایه های کوچک از راه خرید سهام، امکان مشارکت و جریان پیدا می کند، فراهم آورد

در شرکت سهامی تعداد شرکا نباید از سه نفر کمتر باشد. ثبت شرکت در شهریار

ثبت شرکت های سهامی در شهریار ، اندیشه ، ملارد و صفادشت


شرکت سهامی به دو نوع تقسیم می شود :

نوع اول : شرکت هایی که موسسین آن ها قسمتی از سرمایه شرکت را از طریق فروش سهام به مردم تامین می کنند این گونه شرکت ها،شرکت سهامی عام نامیده می شوند.

نوع دوم : شرکت هایی که تمام سرمایه آن ها در موقع تاسیس منحصراَ توسط موسسین تامین گردیده است.این گونه شرکت ها، شرکت سهامی خاص نامیده می شوند.

بنابراین با توجه به مراتب فوق باید گفت شرکت سهامی شرکتی است بازرگانی که با سرمایه شرکاء و به منظور انجام امور انتفاعی تشکیل گردیده و سرمایه آن متشکل از سهام دارای ارزش واحد است و مسئولیت شرکاء محدود به اصل و فرع ( سود) سرمایه آن ها است.

مشخصات و ویژگی ها و نحوه تاسیس شرکت سهامی عام

  1. حداقل سرمایه اولیه ، مبلغ پنج میلیون ریال است.
  2. سرمایه شرکت توسط موسسین و عموم مردم تامین می شود.
  3. سهم سرمایه موسسین نباید از 20 درصد سرمایه شرکت کمتر باشد.
  4. سی و پنج درصد از مبلغ مندرج در بند 3 مذکور باید به صورت نقدی توسط موسسین تامین و در حسابی تحت عنوان ” شرکت سهامی عام  در شرف تاسیس ” نزد یکی از بانک ها سپرده شود.
  5. اظهارنامه به انضمام طرح اساسنامه شرکت و طرح اعلامیه پذیره نویسی سهام که به امضاء کلیه موسسین رسیده باشد با قید روزنامه کثیرالانتشار منتخب ، در تهران به اداره ثبت شرکت ها و در شهرستان ها به اداره ثبت شرکت ها و در نقاطی که اداره ثبت وجود ندارد به اداره ثبت اسناد و املاک محل تسلیم و رسید دریافت شود.( ماده 6 قانون تجارت)
  6. رسید سپرده نقدی و در صورتیکه بخشی از آن در قالب تعهد غیر نقدی باشد اسناد مالکیت مربوطه در همان بانکی که واریز نقدی در آن انجام پذیرفته ، تودیع و گواهی بانک به ضمیمه اظهارنامه به مرجع ثبت شرکت ها تسلیم شود.

مشاوره رایگان ثبت شرکت در اندیشه ، شهریار ، ملارد و صفادشت

مشخصات و ویژگی ها و نحوه تاسیس شرکت سهامی خاص

  1. در شرکت سهامی خاص،مجمع عمومی وجود ندارد و تعداد شرکای آن کمتر از شرکت سهامی عام است.در این گونه شرکت ها صدور اعلامیه پذیره نویسی وجود ندارد و در بدو امر 35 % از سرمایه باید در حساب مخصوصی سپرده شود.
  2. سرمایه شرکت به هنگام تاسیس نباید کمتر از یک میلیون ریال باشد.
  3. تعداد مدیران حداقل 3 نفر است.
  4. تعداد سهامداران نباید از سه نفر کمتر باشد.
  5. در شرکت سهامی خاص اوراق قرضه قابل انتشار نیست.
  6. سهام شرکت،قابل معامله در بازار بورس نمی باشد و نقل و انتقال سهام شرکت،مشروط به موافقت مدیران یا مجامع عمومی صاحبان سهام است.ضمناَ این شرکت نمی تواند مبادرت به صدور اوراق قرضه نماید.
  7. در شرکت سهامی خاص،مسئولیت هر یک از صاحبان سهام محدود به مبلغ اسمی سهام آن ها است.تمام سرمایه آن باید به وسیله موسسین تاسیس گردد(ماده 4 ل.ا.ق.ت) .
بیشتر بخوانید : وام طلا

ثبت شرکت با مسئولیت محدود شهریار ، اندیشه ، ملارد و صفادشت


شرکت با مسئولیت محدود، رایج ترین شرکت های بازرگانی در کشور ما می باشد و عمدتاَ بین اعضای یک خانواده یا افراد فامیل و یا دوستان و آشنایان تشکیل می گردد.به موجب ماده 94 قانون تجارت،شرکت با مسئولیت محدود شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای امور تجارتی تشکیل شده و هر یک از شرکا بدون اینکه سرمایه به سهام و یا قطعات سهام تقسیم شده باشد فقط تا میزان سرمایه خود در شرکت مسئول قروض و تعهدات شرکت می باشد.ضمناَ برای میزان سرمایه شرکت با مسئولیت محدود هیچ حداقل مبلغی تعیین نشده است.

تاریخچه ی ثبت شرکت با مسئولیت محدود :

ثبت شرکت با مسئولیت محدود اندیشه ، ملارد ، صفادشت و شهریار | شرکت با مسئولیت محدود در حقوق ایران اولین بار با تصویب قانون تجارت مصوب 1311 وارد قانون گذاری شد و در اولین قانون تجارت ایران مصوب 25 دلو 1303 و 12 فروردین 1304 پیش بینی نشده بود.از تاریخ تصویب این شرکت در حقوق ایران، با وجود استفاده عملی فراوان از این نوع شرکت و به رغم نقص قانون ما در رابطه با آن، قواعد راجع به آن هیچ گونه تحول و تغییری نیافته است.

ویژگی های ثبت شرکت با مسئولیت محدود اندیشه ، ملارد ، صفادشت و شهریار :

شرکت با مسئولیت محدود شرکتی موضوعاَ تجاری است و به عبارت دیگر،موضوع فعالیت آن نمی تواند چیزی جز امور تجاری باشد(ماده 94 قانون تجارت)از این نظر،شرکت با مسئولیت محدود با شرکت سهامی متفاوت است.چه شرکت سهامی می تواند برای امور تجاری یا غیر تجاری تشکیل شود و به اصطلاح یک شرکت شکلاَ تجاری است (ماده 2 لایحه قانونی 1347) به جز این ویژگی که شرکت سهامی را از دیگر شرکت های تجاری متمایز می کند،شرکت با مسئولیت محدود هم به شرکت های سرمایه نزدیک می شود و هم به شرکت های اشخاص.

نام شرکت با مسئولیت محدود :

در نام شرکت با مسئولیت محدود توجه به نکات ذیل حائز اهمیت است :

  1. در اسم شرکت باید عبارت”با مسئولیت محدود” قید شود والا آن شرکت در مقابل اشخاص ثالث شرکت تضامنی محسوب و تابع مقررات آن خواهد بود.
  2. در اسم شرکت نباید اسم هیچیک از شرکا اقید شود.وگرنه در مقابل اشخاص ثالث حکم شریک ضامن در شرکت تضامنی را خواهد داشت.

تشکیل شرکت با مسئولیت محدود در اندیشه، شهریار، صفادشت و ملارد

برای تشکیل شرکت با مسئولیت محدود طی مراحل ذیل ضروری است :

  1. تنظیم شرکتنامه و امضای آن
  2. تادیه و پرداخت کل سرمایه شرکت
  3. ثبت شرکت در اداره ثبت شرکت ها

در رابطه با موارد فوق لازم است به توضیحات ذیل توجه شود :

  1. شرکت نامه در شرکت های با مسئولیت محدود رکن اساسی آن است؛به طوری که عدم تنظیم آن سبب بطلان شرکت است.در شرکت نامه نسبت مشارکت هر شریک و سهم الشرکه هر کدام اعم از نقدی یا غیرنقدی که باید تقویم شده باشد،قید می گردد.
  2. در شرکت های با مسئولیت محدود برخلاف شرکت های سهامی،کل سرمایه نقدی باید در ابتدا پرداخت شده و سهم الشرکه غیرنقدی نیز تقویم و تسلیم شده باشد،در حالی که در شرکت های سهامی با پرداخت 35 درصد سرمایه نقدی و تعهد بقیه آن می توان اقدام به تاسیس شرکت نمود.به موجب ماده 100 قانون تجارت چنانچه شرکت با مسئولیت محدود نسبت به تادیه کل سرمایه نقدی و غیرنقدی اقدام ننماید باطل و از درجه اعتبار ساقط است.البته باید توجه داشت که شرکت حتی در صورتی که به موجب عدم اجرای این امر باطل گردد،در مقابل اشخاص ثالث و مطالبات آن ها حق استناد به این بطلان را ندارد.
  3. پس از طی مراحل فوق شرکت باید در اداره ثبت شرکت ها ثبت شود.اسم شرکت نباید متضمن نام هیچ یک از شرکا باشد و همانند شرکت های سهامی،الزاماَ باید نامی غیر از شرکا داشته باشد و حتی نام آن نباید به صورتی باشد که اشخاص ثالث اعتبار شرکت را منوط یا مرتبط با اعتبار یکی از شرکا تلقی کنند و اگر جز این باشد شریکی که نام او در شرکت قید شده در مقابل اشخاص ثالث حکم شریک ضامن در شرکت تضامنی را خواهد داشت.

تشکیل شرکت دانش بنیان اندیشه، شهریار، صفادشت و ملارد


شرکت‌های دانش بنیان (Knowledge-based Companies) به شرکت‌هایی گفته می‌شود که بر پایه‌ی دانش و تحقق اهداف علمی و اقتصادی شکل می‌گیرند. این شرکت‌ها مؤسسات خصوصی یا تعاونی هستند که در راستای گسترش اختراع و نوآوری و در حوزه‌ی فناوری‌های برتر به ویژه در تولید نرم‌افزار مربوط تشکیل می‌شوند. موضوع کلی فعالیت شرکت‌های دانش بنیان، تجاری‌سازی یافته‌های ‌پژوهشی و افزایش درآمدهای اختصاصی دانشگاه‌ها و واحدهای ‌پژوهشی است.

انواع شرکت‌های دانش بنیان در اندیشه، شهریار، صفادشت و ملارد

شرکت‌های دانش بنیان از نظر نوع مالکیت به دو دسته‌ی زیر تقسیم‌بندی می‌شوند

۱- شرکت‌هایی که تنها اعضای هيئت علمی مالک آن هستند :

اگر سهام دانشگاه کمتر از ۵۰ درصد باشد، شرکت دانش بنیان یک شرکت خصوصی محسوب می‌شود و باید تابع قانون تجارت باشد و همچنین در اداره‌ی ثبت شرکت‌ها ثبت شود.

۲- شرکت‌هایی که دانشگاه‌ها نیز در آن مالکیت دارند :

اگر سهام دانشگاه ۵۰ درصد یا بیشتر باشد، شرکت دانش بنیان یک شرکت دولتی محسوب می‌شود. ثبت شرکت در ملارد

بیشتر بخوانید : ثبت شرکت در ورامین

زمینه‌های فعالیت شرکت دانش بنیان

فعالیت شرکت‌های دانش بنیان را می‌توان در دسته‌بندی‌های زیر خلاصه کرد :

  • انجام پژوهش‌های کاربردی و توسعه‌ای
  • ارائه‌ی خدمات تخصصی، مشاوره‌ای، علمی، تحقیقاتی و فنی
  • تولید محصولات با استفاده از فناوری نوین
  • نظارت بر پروژه‌های پژوهشی، اجرایی و مشاوره‌ای
  • ارائه‌ی خدمات توسعه‌ی کارآفرینی
  • ارائه‌ی خدمات توسعه‌ی محصول جدید
  • تشخیص فرصت‌های کارآفرینی
  • انجام خدمات توسعه‌ی فناوری
  • خدمات ورود کسب‌و‌کارها به بازار بین‌المللی و جهانی کردن آن‌ها
  • اجرای طرح‌های توسعه‌ی کارآفرینی در سطح ملی، منطقه‌ای و محلی

شرایط شرکت‌های متقاضی برای دانش بنیان شدن

شاخص شرکت‌های دانش بنیان به دو دسته‌ی عمومی و اختصاصی تقسیم‌بندی می‌شود. شرکت‌های متقاضی باید علاوه بر شاخص‌های عمومی، شرایط مشخص‌شده در یکی از ۳ شاخه‌ی اختصاصی را نیز دارا باشند.

شاخص‌های عمومی شرکت‌های دانش بنیان

۱- حداقل دو سوم اعضای هیئت مدیره‌ی شرکت، حداقل دو مورد از شرایط زیر را داشته باشند :

  • دارای مدرک تحصیلی حداقل کارشناسی باشند
  • دارای حداقل ۳ سال سابقه‌ی فعالیت کاری یا علمی در حوزه‌ی مرتبط با فعالیت شرکت باشند. یا دارای سابقه‌ی مدیریتی باشند
  • حداقل یک اختراع ثبت‌شده‌ی ارزیابی‌شده‌ی داخلی یا بین‌المللی در حوزه‌ی فعالیت شرکت داشته باشند

۲- نیمی از درآمد ناشی از فروش محصولات و خدمات دانش بنیان از طریق قرارداد باشد. (به جز شرکت‌هایی که در مرحله‌ی تجاری‌سازی اولین کالای دانش بنیان هستند.)

۳- سابقه‌ی بیمه‌ی پرداختی برای حداقل ۳ نفر از کارکنان تمام‌وقت به مدت حداقل ۶ ماه

۴- عدم سوءسابقه و عدم تکرار تخلف در صورت وجود تعهد

بیشتر بخوانید : وام سیم کارت

ثبت شرکت دانش بنیان اندیشه، شهریار، صفادشت و ملارد


شاخص‌های اختصاصی به ۳ دسته تقسیم‌بندی می‌شوند. شرکت‌های متقاضی باید کلیه‌ی شرایط یکی از دسته‌بندی‌ها را داشته باشند.

۱- دسته ی اول : شرکت‌های تولیدی محصولات دانش بنیان
  • تولیدکننده‌ی کالاهای دانش بنیان (مطابق فهرست مصوب که می‌توانید در سایت دانش بنیان مشاهده کنید.)
  • نهادینه‌سازی و بومی‌سازی دانش فنی از طریق تحقیق و توسعه
  • دارای گواهی‌نامه‌ی انطباق استاندارد یا تأییدیه‌ی معتبر
  • نسبت نیروی انسانی تمام‌وقت دارای مدرک کارشناسی و بالاتر در بخش‌های غیر پشتیبانی به کل کارمندان تمام‌وقت حداقل ۳۰ درصد باشد
  • حداقل ۷ درصد فروش سالیانه‌ی شرکت خرج هزینه‌ی تحقیق و توسعه شود
  • هر دو سال یک‌بار کالای دانش‌بنیان جدید ارائه شود یا نسبت به ارتقاء آن‌ها اقدام شود
۲- دسته‌ی ‌دوم : شرکت‌های تحقیق و توسعه و خدمات مهندسی
  • فعالیت‌های تحقیق و توسعه و خدمات مهندسی در ارتباط با یکی از کالاهای دانش بنیان انجام شود
  • نسبت نیروی انسانی تمام‌وقت دارای مدرک کارشناسی و بالاتر در بخش‌های غیر پشتیبانی به کل کارمندان تمام‌وقت حداقل ۵۰ درصد باشد.
  • شرکت باید در یک سال گذشته حداقل یک کالا یا خدمت جدید یا بهبودیافته داشته باشد
  • تولید شرکت حداکثر در حد تولید نمونه‌ی آزمایشی یا پایلوت باشد

بیشتر بخوانید : ثبت شرکت در دهکده المپیک

۳- دسته‌ی سوم : شرکت‌های خدمات تخصصی دانش بنیان
  • نوع خدمت این شرکت‌ها باید با فهرست مصوب مطابقت داشته باشد
  • نسبت نیروی انسانی تمام‌وقت دارای مدرک کارشناسی و بالاتر در بخش‌های غیر پشتیبانی به کل کارمندان تمام‌وقت حداقل ۵۰ درصد باشد
  • حداقل ۷ درصد فروش سالیانه‌ی شرکت خرج هزینه‌ی تحقیق و توسعه‌ی مرتبط با خدمات تخصصی دانش بنیان شود
  • حداقل میزان درآمد ثابت سالیانه‌ی شرکت برابر با ۱ میلیارد ریال به قیمت ثابت سال ۹۱ باشد
شرکت‌های دانش بنیان نوپا در اندیشه، شهریار، صفادشت و ملارد

شرکت‌هایی که سابقه‌ی کاری چندانی ندارند و نوپا هستند باید تمامی شرایط زیر را دارا باشند :

  • تولیدکننده یا دارای برنامه‌ی طراحی و تولید کالای دانش بنیان مورد تأیید مرکز رشد یا پارک علم و فناوری مربوط یا ستاد فناوری راهبردی مربوط باشد
  • نهادینه‌سازی و بومی‌سازی دانش فنی از طریق تحقیق و توسعه انجام شود
  • عملکرد تحقیق و توسعه داشته باشند
  • شرکت باید ۲ نفر نیروی انسانی تمام‌وقت داشته باشد
  • حداقل ۱ سال باید از تاریخ ثبت شرکت گذشته باشد
  • عدم سوءسابقه و عدم تکرار تخلف در صورت وجود تعهد
  • دو سوم اعضای هیئت مدیره دارای حداقل دو مورد از شرایط زیر باشند :
    • مدرک تحصیلی حداقل کارشناسی
    • حداقل ۳ سال سابقه‌ی کاری یا علمی مرتبط با فعالیت شرکت یا سابقه‌ی مدیریتی
    • حداقل یک اختراع تأییدشده

ثبت شرکت تضامنی شهریار ، اندیشه ، ملارد و صفادشت :


شرکت تضامنی در فرانسه و کشورهایی که سیستم حقوقی این کشور را اقتباس کرده‌اند، ازجمله ایران، دارای شخصیت حقوقی است درحالی‌ که در کشورهای آنگلوساکسون شخصیت حقوقی ندارد. در حقوق ایران شرکت تضامنی دارای شخصیت حقوقی مستقل است و دارایی آن از دارایی شرکا جداست و ممکن است ورشکسته اعلام شود؛ زیرا تاجر تلقی می‌شود. در صورت ورشکستگی شرکت، طلبکاران نسبت به دارایی شرکت بر طلبکاران خود شرکا اولویت دارند. شخصیت حقوقی شرکت تا آنجا از شخصیتت شرکا جداست که ورشکستگی شرکت با ورشکستگی شرکا و بلعکس پیوستگی نداشته باشد. نتیجه این استقلال شخصیت این است که تابعیت شرکت از تابعیت شرکا جداست؛ هرچند که کنترل شرکت بر این نوع شرکت از شرکت‌های دیگر بیشتر است بهه همین دلیل حتی ممکن است بیشتر یا تمام شرکا یک شرکت تضامنی خارجی باشند و بااین‌حال شرکت ایرانی تلقی شود. مثل موردی که چند خارجی مقیم ایران با داشتن حق کار و تجارت یک شرکت تضامنی تشکیل می‌دهند که مطابق مقررات قانون ثبت شرکت‌ها و قانون تجارت ایرانی است.

تضامنی در قانون تجارت :

شرکت تضامنی شرکتی است که تحت اسم مخصوص برای امور تجارتی بین دو یا چند نفر با مسئولیت تضامنی تشکیل شود. اگر دارایی شرکت برای تأمین تمام دیون کافی نباشد، هر یک از شرکا مسئول پرداخت تمام آن ها هستند. هر قراری که بین شرکا برخلاف این ترتیب داده‌شده باشد در مقابل اشخاص ثالث منتفی خواهد بود. چنانچه از تعریف شرکت تضامنی برمی‌آید، این شرکت از نوع شرکت‌های اشخاصی است که برخلاف شرکت‌های سرمایه، اصالت با خود شرکای شرکت و میزان اعتبار آن‌هاست، نهه میزان سرمایه آن‌ها در شرکت. به همین جهت در شرکت تضامنی تمام شرکا مسئول تعهدات شرکت هستند؛ چه در انجام معامله شخصاً مداخله داشته باشند یا نداشته باشند؛ یعنی هر یک از شرکای شرکت در مقابل تمامی تعهدات شرکت مسئول است.. بنابراین شرکت تضامنی بین پدر و پسران یا برادران یا بین دوستان نزدیک و کسانی که با یکدیگر شناسایی کامل داشته باشند، تشکیل می‌شود. مقررات مربوط به شرکت تضامنی در مواد ۱۱۶ تا ۱۴۰ قانون تجارت بیان‌شده است.

اصول ثبت شرکت تضامنی در شهریار ، اندیشه ، ملارد و صفادشت

به‌طور خلاصه در شرکت تضامنی سه اصل زیر رعایت می‌شود :

  • مسئولیت تضامنی شرکا
  • غیرقابل‌انتقال بودن سهم الشرکه
  • تصریح به شرکت تضامنی در نام شرکت

غیر از شرایط کلی که در قراردادها باید ازلحاظ شرایط اساسی معامله در نظر گرفته شود، برای تشکیل شرکت تضامنی شرکا باید شرکت‌نامه را تنظیم و امضا کنند که حدود مشارکت، وظایف و اختیارات و حقوق هر یک در آن تصریح شود. شرکت‌نامه باید به ثبت برسد در غیر این صورت سند مزبور در هیچ‌یک از محاکم پذیرفته نخواهد شد. این موضوع در مفاد مواد ۴۷ و ‌۴۸ قانون ثبت درج‌شده است. ثبت تمام شرکت‌ها الزامی و تابع مقررات قانون ثبت شرکت‌هاست، بنابراین شرکت‌نامه باید به‌صورت سند رسمی  تنظیم شود. ثبت شرکت‌نامه در شرکت‌های تضامنی در اداره ثبت شرکت‌ها به عمل می‌آید. مفاد شرکت‌نامه در دفتر ثبت شرکت‌ها ثبت‌شده است و بعداً برای اطلاع عموم آگهی می‌شود.

نام شرکت

منظور از نام شرکت، نامی است که شرکا‌ برای شرکت انتخاب می‌کنند. «در اسم شرکت تضامنی باید عبارت (شرکت تضامنی) و لااقل اسم یک نفر از شرکا ذکر شود درصورتی‌که اسم شرکت مشتمل بر اسامی تمام شرکا نباشد باید بعد از اسم شریک یا شرکایی که ذکرشده است عبارتی از قبیل (و شرکا) یا (و برادران) قید شود». درج نام شرکا در نام شرکت تضامنی ازاین‌جهت ضرورت دارد که چون شرکا نسبت به تعهدات شرکت، مسئولیت تضامنی دارند با معرفی نام، اشخاصی که با شرکت معامله می‌کنند، تشخیص خواهند داد که آیا شرکا اعتبار کافی دارند یا خیر.

حقوق طلبکاران در ورشکستگی

ورشکستگی شرکا، تأثیری در ورشکستگی شرکت ندارد؛ زیرا شخصیت شرکا باشخصیت شرکت متفاوت بوده و مطالبات و تعهدات آن‌ها از یکدیگر جداست. اگر شریک ورشکسته شود، طلبکاران او، فقط حقی نسبت به سهم‌الشراکه او در شرکت پیدا می‌کنند

مشاوره ثبت شرکت در اندیشه، شهریار و ملارد

شرکت مختلط غیر سهامی در اندیشه، شهریار، صفادشت و ملارد

به موجب ماده 141 «شرکت مختلط غیر سهامی شرکتی است که برای امور تجارتی در تحت اسم مخصوص بین یک یا چند نفر شریک ضامن و یکم یا چند نفر شریک با مسئولیت محدود بدون انتشار سهام تشکیل می شود.»

تشکیل این قبیل شرکت ها ، در اروپا از قرون وسطی سابقه داشته در آن زمان تجارت عمومیت نداشته و اشراف اشتغال به تجارت را بدون شأن خود می دانستند ، اغلب در تجارت ها مخصوصاً تجارت های دریائی با تجار شریک شده و قسمتی از سرمایه شرکت را می پرداختند، ولی دردو چیز دخالت نمی نمودند. یکی این که نامش در شرکت برده می شد و دیگر این که بیش از میزانی که سرمایه گذارده بودند خود را مسئول قرار نمی دادند.

بالعکس تاجر ، مسئول کلیه قروضی بود که شرکت ممکن بوده بعد از استهلاک سرمایه پیدا کند.

تشکیل این قبیل شرکت ها با تنظیم شرکتنامه است و نکات لازم و قرارها در شرکتنامه و یا اساسنامه شرکت قید می شود.

بیشتر بخوانید : ثبت شرکت در شهرک غرب

ثبت شرکت مختلط غیر سهامی اندیشه، شهریار، صفادشت و ملارد :


شرط تشکیل شرکت تأدیه تمام سرمایه نیست زیرا از مفاد بعضی از مواد بر می آید که شرکاء با مسئولیت محدود ممکن است قسمتی از سرمایه نقدی را تأدیه و بقیه را تعهد نمایند(ماده 141 و 152) ولی شرکاء ضامن باید تمام سرمایه خود را بپردازند. ثبت شرکت ملارد

در مورد سرمایه غیر نقدی که یکی از شرکاء با مسئولیت محدود معرفی می نماید ، بین علماء حقوق تجارت بحث خاصی موجود است. به این طریق که هرگاه ثابت شود که سهم الشرکه غیر نقدی که از ناحیه یکی از شرکاء با مسئولیت محدود، معرفی شده، قیمت آن را بیش از میزان واقعی معرفی نموده اند، مسئولیت شریک مزبور در پرداخت دیون شرکت تا میزان ما به التفاوت آن خواهد بود. مثلاً هر گاه شریکی به جای سهم الشرکه خود مقداری پارچه آورد که قیمت آن سیصد هزار ریال بود ولی شرکاء آن را پانصد هزار ریال تقویم و به همین میزان برای او سهم الشرکه معین نمودند. هر گاه چنین امری ثابت شود و شرکت بدهی داشته باشد شریک با مسئولیت محدود تا میزان دویست هزار ریال دیگر علاوه بر سهم الشرکه که پرداخته مسئول است. زیرا ممکن است شریک ضامن نتواند ما به التفاوت قیمت سهم الشرکه مزبور را بپردازد ، و اشخاص علاوه بر اعتبار شریک ضامن به اطمینان سرمایه شرکت معامله نموده اند، از این جهت شریک با مسئولیت محدود از مسئولیت پرداخت بری نیست، این امر در شرکتهای با مسئولیت محدود صراحتاً ضمن مواد 98 و 99 تصریح شده است.

روابط شرکاء

در شرکت مختلط غیر سهامی دو قسم شریک موجود است.

الف – شرکاء ضامن.
ب – شرکاء با مسئولیت محدود.

«شریک ضامن مسئول کلیه قروضی است که ممکن است علاوه بر دارائی شرکت پیدا شود. شریک با مسئولیت محدود کسی است که مسئولیت او فقط تا میزان سرمایه ای است که در شرکت گذارده و یا بایستی بگذارد.»

شرکاء با مسئولیت محدود پس از پرداخت سهم الشرکه خود دیگر به هیچ وجه مسئولیت نخواهد داشت. و نیز ممکن است قسمتی از سرمایه نقدی را تأدیه و بقیه را تعهد نمایند. در این صورت علاوه بر آنچه تأدیه شود. شرکاء ضامن باید کلیه سهم الشرکه خود را اعم از نقدی و غیر نقدی بپردازند و مسئول پرداخت کلیه قروضی هستند که ممکن است شرکت علاوه بر استهلاک سرمایه پیدا کند.

شرکاء با مسئولیت محدود در دو مورد ممکن است مسئولیت ضمانتی پیدا کنند :

  1. اگر شریک با مسئولیت محدود معامله ای برای شرکت کند – مگر این که تصریح کند که معامله را به وکالت از طرف شرکت انجام می دهد» که اشخاص خارج تصور ننمایند این شخص چون در شرکت مختلط عمل مدیریت را انجام می دهد شریک ضامن را خواهد داشت.»
  2. اگر قبل از رسمیت یافتن شرکت یعنی ثبت آن در اداره ثبت اسناد ، شریک با مسئولیت محدود معامله ای کرده باشد. به نحوی که در ماده 150 مقرر است«در مورد تعهداتی که شرکت مختلط غیر سهامی ممکن است قبل از ثبت شرکت کرده باشد، شریک با مسئولیت محدود درمقابل اشخاص ثالث در حکم شریک ضامن خواهد بود. مگر ثابت نماید که اشخاص مزبور از محدود بودن مسئولیت او اطلاع داشته اند».

ثبت شرکت مختلط سهامی شهریار، اندیشه، ملارد و صفادشت :


شرکت مختلط سهامی، بین عده ای از شرکای سهامی و یک یا چند نفر شریک ضامن تشکیل می شود. سهام شرکای سهامی به صورت سهام یا قطعات مساوی درآمده است و به میزان سهامی که آورده اند مسئول هستند.

شریک ضامن کسی است که سهامش به صورت سهام در نیامده و مسئول تمامی قروضی است که علاوه بر دارایی شرکت نیز ممکن است پیدا شود همچنین روابط بین آنها مانند شرکت تضامنی است.

مدارک لازم برای ثبت شرکت مختلط سهامی شهریار، اندیشه، ملارد و صفادشت :

  • یک نسخه‌ تایید شده از شرکت نامه
  • یک نسخه تایید شده از اساسنامه
  • اسامی مدیر یا مدیران شرکت
  • نوشته ای با امضای مدیر شرکت حاوی تعهد پرداخت تمام سرمایه و پرداخت واقعی حداقل یک سوم از آن سرمایه
  • سوابق تایید شده از تصمیمات مجمع عمومی در مواد ۴۰ ،۴۱ و ۴۴
  • نوشته ای با امضای مدیر شرکت، حاوی پرداخت تمام سرمایه نقدی شرکای ضامن و تسلیم تمام سرمایه غیر نقدی با تعیین قیمت حصه های غیر نقدی

بیشتر بخوانید : ثبت شرکت در تهران ویلا

شرکای سهامی :

این شرکا، کسانی هستند که سرمایه آن ها به صورت سهام یا قطعاتی که دارای ارزش مساوی است و مسئولیت آنان به میزان همان سرمایه است که در شرکت به کار برده اند و مازاد بر سرمایه خود مسئولیت و تعهدی ندارند. ثبت شرکت در شهریار، اندیشه، ملارد و صفادشت

ثبت شرکای ضامن در شهریار، اندیشه، ملارد و صفادشت :

کسانی هستند که سرمایه آنان به صورت سهام در نیامده است بلکه به صورت سهم الشرکه می باشد و مسئول کلیه قروضی هستند که شرکت ممکن است علاوه بر دارایی خود پیدا نماید و در صورتی که شرکای ضامن متعدد باشند روابط آن ها با یکدیگر تابع مقررات و ضوابط مربوط به شرکت های تضامنی خواهد بود.

در شرکت های مختلط سهامی چند مطلب حائز اهمیت است :

اسم شرکت :

برابر ماده 162 قانون تجارت شرکت مختلط سهامی شرکتی است که در تحت اسم مخصوصی بین یک عده شرکای سهامی و یک یا چند نفر شریک ضامن تشکیل می شود.

مجمع عمومی شرکت مختلط سهامی :


مرکب است از کلیه سهامداران شرکت که با رعایت مقررات مجمع عمومی عادی شرکت های سهامی تشکیل می شود و در حقیقت هر شرکت مختلط مانند شرکت سهامی عام دارای سه نوع مجمع عمومی می باشد که عبارتند از :

1- مجمع عمومی موسس
2- مجمع عمومی عادی
3- مجمع عمومی فوق العاده

انحلال شرکت مختلط سهامی :

شرکت مختلط سهامی در موارد زیر منحل می شود :

1- وقتی که شرکت مقصودی را که برای آن تشکیل گردیده است انجام دهد یا انجام آن غیر مقدور باشد.
2- وقتی که شرکت برای مدتی معین تشکیل گردیده و آن مدت متقضی شده است و درباره تمدید آن اقدامی صورت نگرفته باشد.
3- در صورتی که شرکت ورشکسته شده باشد.
4- برحسب تصمیم مجمع عمومی و در صورتی که این حق برای مجمع مذکور در اساسنامه پیش بینی گردیده باشد.
5- در صورت فوت یا محجوریت یکی از شرکا با توجه به اساسنامه شرکت.
6- برحسب تصمیم مجمع عمومی و رضایت همه شرکا ضامن.

ثبت شرکت در شهریار، اندیشه، ملارد و صفادشت

ثبت شرکت نسبی اندیشه، شهریار، صفادشت و ملارد

شرکت نسبی در ماده ۱۸۶۳ قانون تجارت به این گونه تعریف شده است : «شرکت نسبی به شرکتی اطلاق می‌شود که برای امور تجارتی تحت اسم مخصوصی بین دو یا چند نفر تشکیل شده و مسئولیت هر یک از شرکا به میزان سرمایه‌ای است که در شرکت گذاشته شده است».

نام این شرکت از میزان مسئولیت شرکای آن گرفته شده است. این شرکت و شرکت تضامنی مانند هم هستند با این فرق که شرکا در شرکت تضامنی در برابر طلبکاران متضامناً مسئول پرداخت قروض شرکت هستند ولی در شرکت نسبی به شرح ماده ۱۸۶ قانون تجارت «چنانچه دارائی شرکت نسبی برای تادیه تمام قروض شرکت کافی نباشد هر یک از شرکاء به نسبت سرمایه‌ای که در شرکت داشته مسئول تادیه قروض شرکت است» برای مثال شرکتی که بین چهار نفر تشکیل می‌شود که اولی نصف سرمایه آن را پرداخته و دومی ربع آن را و دو نفر باقی مانده به طرز مساوی ربع دیگر را، چنانچه قروض شرکت از سرمایه شرکت بیشتر باشد بعد از استهلاک سرمایه نسبت به باقی‌مانده طلب شریک اول نصف قروض و دومی یک ربع آن و دو نفر دیگر هر یک، یک هشتم آن را مسئول پرداخت خواهند بود.
در بعضی از کشورهای اروپائی شرکت نسبی مانند فرانسه سابقه ندارد و به شرکتهای حقوقی، که در قانون مدنی تعریف شده شباهت تام دارد. اگر عنوان تجارتی آن را برداریم درست مانند شرکتهای حقوقی یا مدنی خواهد بود. بنابراین شرکت‌هائی که برای اموری غیر از تجارت تشکیل می‌شوند. مانند آبیاری یا امور زراعتی و غیره عموماً از این قسم خواهند بود بدون اینکه دارای شخصیت حقوقی باشند.

ثبت شرکت نسبی اندیشه، شهریار، صفادشت و ملارد


طبق ماده ۱۸۴ قانون تجارت «در نام شرکت نسبی عبارت (شرکت نسبی) و لاقل نام یک نفر از شرکا باید ذکر شود و در صورتی که اسم شرکت شامل تمام شرکا نباشد پس از اسم شریک یا شرکائی که ذکر شد عباراتی مانند (شرکا) و یا (برادران) الزامی است» پس مانند شرکت تضامنی، در نام شرکت باید نام شریک یا شرکا قید و اسم هر یک که برده نمی‌شود باید شریک مخففی تحت عنوان شرکا و یا برادران ذکر شود، مانند شرکت نسبی علی احمدی و شرکاء و یا شرکت نسبی صدر و پسران. برای نشان دادن نسبی بودن مسئولیت شرکا شرکت به اشخاص خارج عبارت (شرکت نسبی) قید می‌شود. ثبت شرکت در شهریار ، اندیشه ، صفادشت و ملارد

تشکیل شرکت نسبی در اندیشه، شهریار، صفادشت و ملارد

برای تشکیل این نوع شرکت باید شرکت شرکتنامه‌ای تنظیم و عقد آن انعقاد شود و تمام سرمایه شرکت پرداخت شود. تا زمانی که تمام سرمایه پرداخت نشده تشکیل شرکت نسبی کامل نشده است. سهم‌الشرکه ممکن است نقدی یا غیرنقدی باشد اما در هر صورت سهم‌الشرکه نقدی باید در زمان شروع شرکت پرداخت و سهم‌الشرکه غیرنقدی که ممکن است جنس یا کارخانه یا امتیاز و یا کار شرکا باشد باید به تراضی تمام شرکا تقویم و تحویل گردد. ثبت شرکت در اندیشه، شهریار، صفادشت و ملارد

اداره شرکت نسبی

اداره شرکت معمولا با شرکا است و ممکن است مدیر از بیرون انتخاب شود و تعدادشان نیز امکان دارد یک یا چند نفر باشند اما در هر صورت «مسئولیت مدیر شرکت در مقابل شرکا همان مسئولیتی است که وکیل در مقابل موکل دارد» حدود و اختیار مدیر شرکت معمولاً در اساسنامه تصریح می‌شود. مدیران در اموری که اختیاری ندارند اقدامشان برای شرکت الزام آور نیست و اگر در این بابت عملی ضرری را متوجه شرکت کنند مسئول آن خواهند بود. اما اگر شرکت در اثر اقدامات عادی مدیر که عادتاً جزء اختیارات اوست دچار ضرر شود مسئولیت متوجه مدیر نخواهد بود. ثبت شرکت در اندیشه، شهریار، صفادشت و ملارد

ثبت شرکت‌ تعاونی تولید و مصرف در شهریار ، اندیشه ، ملارد و صفادشت

شرکت تعاونی تولید شرکتی است که بین عده از ارباب حرف تشکیل می‌شود و شرکاء مشاغل خود را برای تولید و فروش اشیاء یا اجناس به کار می‌برند. اگر در شرکت تولید یک عده از شرکاء در خدمت دائمی شرکت نبوده یا از اهل حرفه که موضوع عملیات شرکت است نباشند لااقل دو‌ ثلث اعضاء اداره کننده شرکت باید از شرکایی انتخاب شوند که حرفه آنها موضوع عملیات شرکت است. ثبت شرکت‌های تعاونی تولید و مصرف در شهریار ، اندیشه ، ملارد و صفادشت

هدف ثبت شرکت تعاونی تولید و مصرف در شهریار ، اندیشه ، ملارد و صفادشت

شرکت تعاونی مصرف شرکتی است که برای مقاصد ذیل تشکیل می‌شود :
۱ – فروش اجناس لازمه برای مصارف زندگانی اعم از اینکه اجناس مزبوره را شرکاء ایجاد کرده یا خریده باشند.
۲ – تقسیم نفع و ضرر بین شرکاء به نسبت خرید هر یک از آنها.

شرکت تعاونی اعم از تولید یا مصرف ممکن است مطابق اصول شرکت سهامی یا بر طبق مقررات مخصوصی که با تراضی شرکاء ترتیب داده شده باشد تشکیل بشود ولی در هر حال مفاد مواد ۳۲ – ۳۳ لازم‌الرعایه است. در صورتی که شرکت تعاونی تولید یا مصرف مطابق اصول شرکت سهامی تشکیل شود حداقل سهام یا قطعات سهام ده ریال خواهد بود و هیچ یک از شرکاء نمی‌توانند در مجمع عمومی بیش از یک رای داشته باشد.