ثبت طرح صنعتی در اندیشه
ایده و طرح صنعتی خود را ثبت کنید. موسسه پارس حساب در این راه کنار شما خواهد بود. ثبت طرح صنعتی در اندیشهدیگر شهرها با شما همراه خواهیم بود و حرفه ای ترین خدمات را به شما عزیزان ارائه خواهیم کرد. تا انتهای صفحه را مطالعه کرده و در صورت داشتن هر گونه سوال با ما تماس حاصل نمایید.
برای ثبت طرح صنعتی در اندیشه با ما تماس بگیرید.
ثبت طرح صنعتی در اندیشه
طرح صنعتی خصوصیات مربوط به شکل و ساختار و یا نقش و تزیینات به کار رفته در یک کالا به واسطه یک فرایند صنعتی است که در کالا ایجاد جذابیت می کند و به ارزش تجاری و قابلیت فروش یک محصول می افزاید. اگر قصد ثبت طرح صنعتی در اندیشه را دارید با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید. موسسه ثبتی و حقوقی پارس حساب به صورت تخصصی به ثبت طرح های صنعتی در منطقه غرب تهران به خصوص در اندیشه می پردازد که شما عزیزان می توانید ضمن مشاوره رایگان با کارشناسان ما، مراحل ثبت طرح صنعتی در اندیشه را اطلاع یابید.
بیشتر بخوانید : دریافت مدرک اسکالپ
ثبت طرح صنعتی در اندیشه
برای ثبت طرح صنعتی در اندیشه با ما تماس بگیرید. طرح صنعتی زمانی قابل ثبت است که جدید و یا اصیل باشد. بطور قطع چنین اشکالی نباید شبیه اشکال موجود در طبیعت باشد، چه در این صورت ابتکاری نخواهد بود. همچنین ممکن است این اشکال جنبه اختراعی نیز پیدا کنند. چنانچه طرح های مختلف لاستیک های اتومبیل برای جلوگیری از لغزش ماشین ها بهتر از سابق باشد ممکن است بصورت اختراعی به ثبت برسد و بعلاوه ممکن است آن را به صورت علامت تجاری به ثبت رساند.
اطلاعات تکمیلی درباره ثبت طرح صنعتی در اندیشه
برای شروع بهتر است سری به قانون بزنیم تا ببینیم چگونه درباره طرح صنعتی سخن گفته است. در قانونی که سال ۱۳۸۶ تصویب شده، آمده است : “هرگونه ترکیب خطوط یا رنگ ها و هرگونه شکل سه بعدی با خطوط، رنگ ها و یا بدون آن، بهگونهای که ترکیب یا شکل یک فرآورده صنعتی یا محصولی از صنایع دستی را تغییر دهد، طرح صنعتی است. در یک طرح صنعتی تنها دسترسی به یک نتیجه فنی بدون تغییر ظاهری مشمول حمایت از این قانون نمیباشد.” از این قانون دو نکته می توانیم برداشت کنیم.
در طرح صنعتیمان هم باید یک نوآوری با ترکیب رنگ و خطوط وجود داشته باشد و هم حتما کاربرد عملی داشته باشد. به عبارت دیگر اگر طرحمان نوآوری داشته باشد ولی هیچ کاربرد عملی نداشته یا غیرقابل استفاده باشد نمی توان آن را به صورت طرح صنعتی ثبت کرد.
تکته دوم این است که طرحمان حتما باید نوآوری ظاهری داشته باشد، اگر نوآوری ما فقط در کارکرد فنی یک دستگاه باشد آن را نمی توان به ثبت رساند. در یک مثال ساده اگر خودکاری طراحی کنیم که نوشتن را سریع تر می کند ولی در ظاهر با باقی خودکارها هیچ تفاوتی نداشته باشد نمی توانیم آن را به ثبت برسانیم.
ثبت طرح صنعتی در اندیشه
تمام این حرفها به این معناست که قانون در طرح صنعتی فقط به جنبه های ظاهری و زیبایی شناختی توجه داشته است. درست است هر شرکتی هم که برای همسازی با بازار، سود بیشتر در قبال هزینه های کمتر و راحت شدن حمل و نقل به دنبال تغییرات محصولات یا حتی تولید محصول جدید بوده هم به فکر بحث زیبایی شناختی محصول است و هم دنبال کارایی بیشتربرای آن می گردد ولی در قانون بخش دوم دیده نشده است. پس از اگر می خواهیم طرحی را ثبت صنعتی کنیم باید به فکر تغییرات ظاهری آن باشیم و نه کارکرد بهتر.