ثبت برند پرند

قطعا که اکنون در حال خواندن این مطلب هستید، یکی از فعالان اقتصادی یا بیزینس من های محدوده پرند می باشید که می خواهید از طریق ثبت برند پرند جهت ثبت برند یا علامت تجاری خود اقدام نمایید.

حتما شما هم می خواهید مانند دیگر رقیبان خود برند یا علامت تجاری ماندگار تری در ذهن مخاطب با مصرف کننده به جای بگذارید. به همین منظور پیشنهاد ما برای شما ثبت برند پرند می باشد.

ما می خواهیم شما را با روند این مراحل آشنا سازیم. همین طور در صورت بروز هر گونه سوال می توانید با مشاوران ثبت برند پرند تماس حاصل نمایید.

بیشتر بخوانید : میکروبلیدینگ ابرو در کرج

برند و ماهیت آن

از نظر تاریخی ، واژه “مارک” به روز هایی بر می گردد که چوپان ها علامت هایی را بر روی گوسفندان خود به وسیله آهنی داغ شده می زدند از اموال سایر چوپان ها تشخیص داده شود. این کار با قرار دادن آهن گرم در برابر گوسفندان انجام شد تا یک مارک منحصر به فرد بر روی بدن آن ها نقش ببندد. اصطلاح مارک ، یا سوزاندن  ، برند شد. وقتی این عمل گسترده شد ، یک راننده به نام ساموئل ماوریک تشخیص داد که دیگر نیازی به قرار دادن مارک بر روی گوسفندان او نیست زیرا همه افراد دیگر چنین می کردند. بنابراین ، اصطلاح “maverick” وارد واژگان شد.

برند یا علامت تجاری چیست؟

برند یا علامت تجاری به طور کلی به معنای شناسه و مشخصه حرفه، تجارت یا خدمات قابل ارائه شما به مشتری یا مصرف کننده می باشد . شما می توانید جهت به ثبت رساندن برند یا علامت تجاری خود از طریق ثبت برند پرند اقدام نمایید.

ثبت برند شامل مراحلی می باشد که شما موظف به طی نمودن آن هستید. به طور مثال در مرحله اول باید به طراحی برند یا علامت تجاری خود بپردازید. لازم به ذکر است که نمی توانید از این مرحله سرسری بگذرید و باید وقت کافی را برای آن بگذارید.

در این مرحله باید موارد و قوانینی را که از سوی اداره مالکیت معنوی وضع شده است را رعایت نمایید. در صورت نیاز می توانید از مشاوران ثبت برند پرند مشاوره گیرید.

شما باید توجه کنید که نمی توانید از علامت هلال احمر – نشان ها – آرم های دولت ایران، پرچم رسمی ایران با علامت مخصوص جمهوری اسلام،  پرچم های منتسب به دولت و کشور ایران و هر پرچم منع شده توسط دولت ایران، علامت تجاری موسسات رسمی مانند هلال احمر و صلیب سرخ ، رجاء ، همراه اول و … ، کلمات و یا عباراتی که مربوط به مقامات رسمی ایران باشد از قبیل دولتی و ایران و امثال آن، علائمی که مخل انتظامات عمومی یا منافی عفت باشد، در طراحی برند یا علامت تجاری خود استفاده نمایید.

یا باید در نظر داشته باشید تا هیچ شباهتی به دیگر برند ها و علائم تجاری به ثبت رسانده شده نداشته باشد.

هم چنین استفاده از واژه های عامیانه: به عنوان مثال کلمه رایانه و یا کتاب به تنهایی قابل ثبت نیستند زیرا این کلمات واژه هایی عام برای کلیه محصولات با این نام هستند. واژه های توصیف کننده: این کلمات به منظور توصیف محصولات و اجناس به کار می روند، ممنوع می باشد.  

یا استفاده از علائم گمراه کننده: مانند ثبت علامت تجاری جهت عرضه انواع شیره خرما و انگور با تصویر زنبور عسل مردود خواهد شد. چرا که موجب تصور اشتباه و گمراهی مصرف کنندگان شده و خریداران ممکن است چنین محصولی را با تصور عسل خریداری نمایند، در طراحی برند یا علامت تجاری نباید صورت بگیرد.

پس از طراحی برند یا علامت تجاری خود باید به سایت اداره مالکیت معنوی رفته و مدارک مورد نیاز سایت را به همراه مدارک خواسته شده ارائه دهید.

در صورت قبولی پرونده و عدم رد و نقص آن ، آگهی شما به مدت یک ماه در روزنامه رسمی به چاپ خواهد رسید. چاپ آگهی در این مدت فرصتی است برای عده کسانی است که اگر شباهتی با دیگر برند ها دیدند یا ادعایی بر آن دارند، اعتراض خود را ابلاغ نمایند.

اگر اعتراضی صورت نپذیرفت، آگهی شما برای نوبت دوم در روزنامه رسمی به چاپ خواهد رسید. در صورت چاپ نوبت دوم ، شما موفق شده اید تا شماره ثبت رسمی خود را در یافت نمایید . در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید به ثبت برند پرند مراجعه نماید.

مدارک مورد نیاز جهت به ثبت رساندن برند یا علامت تجاری

توجه نمایید ، کامل بودن این مدارک جزو واجبات می باشد. در صورتی که نقصی در آن وجود داشته باشد، اداره مالکیت معنوی پرونده شما را قبول نخواهد کرد و دریافت شماره ثبت رسمی شما ، زمان بر تر خواهد شد.

مدارک اشخاص حقیقی جهت ثبت برند

  1. کپی برابر اصل شناسنامه
  2. کپی برابر اصل کارت ملی
  3. کپی برابر اصل کارت بازرگانی (در صورتی که از حروف لاتین استفاده شده باشد)
  4. کپی مجوز فعالیت مانند جواز تاسیس ، پروانه بهره برداری ، پروانه ساخت ، جواز کسب یا کارت بازرگانی و …

مدارک افراد حقوقی جهت ثبت برند

  1. کپی برابر اصل شناسنامه
  2. کپی برابر اصل کارت ملی
  3. کپی روزنامه تاسیس و آخرین تغییرات شرکت (از آخرین تغییراتی که در شرکت صورت گرفته است ، نباید بیش تر از دو سال گذشته باشد)
  4. کپی مجوز فعالیت مانند جواز تاسیس ، پروانه بهره برداری ، پروانه ساخت ، جواز کسب یا کارت بازرگانی و …
  5. کارت بازرگانی در صورتی که از حروف لاتین در برند یا علامت تجاری استفاده شده باشد.

چرا برای ثبت برند یا علامت تجاری خود به ثبت برند پرند مراجعه کنیم؟

ثبت برند پرند یکی از نمایندگی های موسسه حقوقی حسابداری پارس حساب می باشد . موسسه حقوقی پارس حساب با در نظر گرفتن شرایط شما عزیزان، سعی داشته است تا نمایندگی های متعددی در سطح شهر تهران و کرج تاسیس نماید.

ثبت برند پرند با داشتن مشاوران و متخصصین زبده در زمینه ثبت برند یا علامت تجاری می توانند شما را در این راه همراهی نماید.